Een nieuwe loods voor Laurent!

liesbeth Geen categorie Leave a Comment

Laurent is zaakvoerder van LM Motors in Izegem. Hij was al een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie voor zijn onderneming toen hij Brecht ontmoette. Toen Laurent zijn eisen op tafel legde was het aan Brecht om de perfecte locatie te vinden! Zelfs toen er kleine complicaties waren, slaagden we erin om Laurent te helpen. Nu vertelt Laurent ons waarom hij Kubiek3 zeker kan aanraden!

“Ik werd geholpen van A tot Z, de mensen zijn altijd zeer duidelijk, altijd correct in de omgang met anderen en ze zijn telefonisch altijd bereikbaar.”, aldus Laurent.

Flexibele oplossing

Zelfs toen er kleine complicaties opdoken, slaagden we erin om samen een oplossing te vinden voor Laurent. “Het pand ging normaal gezien afgerond zijn voor eind december, maar dat was voor de bouwfirma niet mogelijk. Daarnaast moest ik uit mijn vorig pand waardoor ik dus op straat stond met mijn onderneming.” Toen we dit hoorden, konden we dit niet onveranderd laten. “Brecht stelde twee units ter beschikking tot mijn unit was afgewerkt, zo kon ik toch verder doen met mijn zaken.”, aldus een zeer tevreden Laurent. “Ik zal in de toekomst zeker deze firma aanraden voor wie een pand of dergelijke zoekt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *