Rustig wonen in hartje Gullegem

liesbeth Geen categorie Leave a Comment

In het beste geval vind je jouw huis van je dromen, in het allerbeste geval doet de bouwaannemer er nog een flinke schep bovenop. En dat was het geval bij de aankoop van Sylvie haar droomhuis.

Sylvie Neve en haar man Nick kochten begin dit jaar een nieuwbouwwoning bij Kubiek3 op het Hadewijchplein in Gullegem.

“Toen we Lieven Maes voor het eerst zagen, sprak zijn stijl ons meteen aan. Zakelijk, correct, stipt en gedreven. Geen charlatan, maar een echte professional die naar ons luisterde.” Sylvie en Nick mikten vooral op een nieuwbouwwoning in een rustige verkaveling. Het koppel ontdekte al snel de nieuwbouwverkaveling van Kubiek3 in Gullegem en waren op slag verkocht. Een toplocatie in een rustige omgeving en de landelijke architectuur als extra troef.

Duidelijke communicatie en veel aanpassingen mogelijk

“We hadden nog nooit een huis gekocht waarbij we moesten afgaan op de ruwbouw en voelden een zekere terughoudendheid”, vertelt Sylvie. “Ondanks de mooie visualisaties moet je je vooral zo’n huis kunnen voorstellen eens het helemaal afgewerkt is. Ook bleven we met een pak vragen zitten. Lieven beantwoordde die allemaal heel uitgebreid.” Er zou een extra muur worden voorzien op de gelijkvloers om een bureauruimte te maken.

Toen het koppel voorstelde om de bureauruimte weg te laten, was dit geen probleem voor Kubiek3. Er kon gewijzigd worden aan de bestaande plannen. Het budget die voorzien is voor de keuken trok hen volledig over de streep, dat was een pak beter dan bij de concurrentie.

Heb je vragen of interesse? Contacteer ons gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *