Zeer correct, behulpzaam en duidelijk

liesbeth Geen categorie Leave a Comment

Toen Freddy vernam dat er een garagecomplex ging gebouwd worden achter zijn woning, maakte hij onmiddellijk een afspraak met de aannemer om een garage te kopen. Na de eerste ontmoeting voelde Freddy meteen dat het goed zat.

“Ik kon altijd rekenen op Lieven of Brecht: voor de bouw van de garages tot de oplevering. Ik heb intussen een band geschept met Kubiek3 die ik nog nooit heb mogen ervaren met andere aannemers. Zij helpen u tot het einde.”

Eenvoudige administratie

De hele papierwinkel die erbij komt kijken mag niet onderschat worden. Kubiek3 neemt die taak volledig op zich. Ook de financiële overeenkomsten en afspraken werden zeer correct nageleefd. “Ik kon op beide oren slapen”, gaat Freddy verder. “Als ik vragen had dan werden die onmiddellijk opgelost.”

Er worden jaarlijks syndicvergaderingen georganiseerd waarbij ook zaakvoerder Lieven steeds aanwezig is. De betrokkenheid van Lieven wordt enorm geapprecieerd bij elke eigenaar. “Alles werd op tijd opgeleverd. Elke afspraak werd nageleefd. Dat is het bijzonderste”, sluit Freddy af.

 

Heb je vragen? Contacteer ons gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *